Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Jag sitter och funderar
Medan pappa pratar på
Om drag av Aspbergers
Vilket han funderar på att han
Kanske har

Och Kicki säger
Att det inte är något
Fel på mig
Men det är jag inte alls
Säker på

För jag känner
Att något inom mig
Inte är normalt,
Inte som det ska vara

Men ingen har riktigt
Alla svaren om
Varför jag är som jag är
Och vad som igentligen
Är fel på mig...




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-10-02 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting