Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik bygger på djupaste innerliga kärleksfulla Intimitet






When 2 hearts beats as One...

in The Light







Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-03 00:44



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Må ljuset skina!
2008-10-04

  Nasrin
wow!!!
Mycket sana ord och vackert!!!
2008-10-03

  glittertindra
jo, det är så det borde vara, ett delande av ljus, inte ett där man bara tar för sig... när två hjärtan slår som ett.. det är då det är som finast... :)
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP