Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt spontan "mainstreem"dikt...


En dag utan dig.

Kl 9:00 på en lördag.
Jag vaknar
solen skiner
Jag är ensam
vinden viner.
Det är kallt och jag fryser.
Jag älskar dig
vet inte om du älskar mig.
Jog hostar och nyser.
Du får mitt hjärta att stanna
och du får mig att stamma.
Solen strålar
men jag fryser
Jag saknar dig
när jag stilla ryser...




Fri vers av Virrigakebaben
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-03 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virrigakebaben