Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VVVVVVVVVVVVVV

Skrivövning. Inspiration - Litterinas "F":  
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=728715

Välj en bokstav! Skriv 7 rader under max 10 minuter. (Varje ord behöver ej börja på vald bokstav men skall vara framträdande) I texten skall tas med: ett adverb, ett klockslag, en känsla, en kroppsdel, en färg och något ätbart.
********************************************



V


Varför väntade vinnaren vansinnigt
våghalsigt?

Vattnet viskade vänta kvart i tolv

Viktigpettrar vomerade varmt vildsvin
över vinglande vattumän

Violiner visslade vid nervvraken

Välvälvda vulvor vattnade vita violer

Vegetarianerna voro vanvettigt vresiga

Vrid varannan vaksam voodovind




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 18:51



Bookmark and Share


  K*
Violiner visslade vid nervvraken

hoho, scary
2008-10-04

  DanSan
************************

Hahaha . . . det här va coolt!!!

************************
2008-10-03

    papillon
Varför?
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP