Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam tår

en ensam tår faller
faller ner för en ensam flickas kind

borde le åt allt
borde inte känna smärtan
allt är väl bra?

saknar din närhet
saknar din värme

tåren lämnar efter sig en flod
en flod av tårar som rinner över flickans kind




Fri vers av FridaR93
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 21:09



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

FridaR93