Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


saknad

saknar din värme
saknar din närhet
saknar hela dig

jag vet att det aldrig kommer bli vi igen
snart är jag glömde och försvunnen för dig
ingenting kommer bli som då
jag är inte samma så jag en gång vart
du är annorlunda men ändå så lika

jag borde gått vidare
ja, för länge sen!
men det är svårt att glömma
svårt när känlorna vill styra ens liv

hade hoppats på att vi vänner kunnat bli
tydligen,
var det för mycket att hoppas på

jag måste sluta
sluta svansa och försöka
jag måste lämna allt och krossa den värdighet som finns
utan dig går det inte

tårar faller
jag orkar inte mer




Fri vers av FridaR93
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-03 21:15



Bookmark and Share


  friheten
Sorligt, men sån är livet. Du klarar dig !
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

FridaR93