Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misha var en maskot i form av en nallebjörn vid OS i Moskva 1980.


Misha

När du lyfter fylls ditt hjärta av världens kärlek
Ditt innersta är massornas tempel
Högt ovanifrån kan du se dina barn
Dina skyddslingar kommer du alltid att vakta

Ditt hjärta har tre klaffar av metall:
Den första är hammaren som slår stålet i dina ådror
Den andra är en orgel som trampas av kamrat Stalin
Den tredje är av guld och pressar tåren i ditt öga




Fri vers av Eternitprojektet
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-10-04 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eternitprojektet