narrar i vår tid: t ex: bröderna marx
hasse & tage, jonas gardell, peter wahlbeck, robert gustafsson, robin williams, lenny bruce, m fl.

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
narrar i vår tid: t ex: bröderna marx
hasse & tage, jonas gardell, peter wahlbeck, robert gustafsson, robin williams, lenny bruce, m fl.

 




NARREN vs The Zombies





Gud ~ gör mej till en bedårande varm charmig sylvass NARR!

Så att jag kan narras med de vars själar & hjärtan sover.

Hjälp mej ha en sån improvisationsförmåga & Dostojevskijansk

människokännedom så att jag kan ge var & en rätt medicin.

Hjälp mej att narras med mej själv, när jag har tappat gnistan.

Ty ingen kraft är starkare än Kärleken, Ödmjukheten parad

med Uppriktighet som säjs visas, på rätt sätt, i rättan tid.

Hjälp mej väcka de sovande, leda de vilsna hemåt, roa & oroa.

Jag var själv en sorglig sårande Zombie en gång, jag vet vad som krävs...

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP