Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos dagisbarns urstyrka rakblad m m fö fan




Kaos katastrof inavel incest dämoner som äter på dej fast du protesterar

suger ur dej energi och allmänt jävlas men du är en supercreature och jag en

änglakung så vi skiter väl i det fuck the devil may he/she rest in peace

Sömn likgiltighet skitiga lakan allt skitigare lägenhet svält massmord

trafficking sömnlöshet skitiga fönster rakblad in i ljuset men va fan

Jimi Hendrix skingrar allt med en ton så sätt igång i samma stil sluta va en

sån nolla res dej och gå cancer aids töntiga mc~gäng hells angels banditos

dagisbarn andas omkull dom i det långa loppet strängar av kärleks grönt

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 01:03



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Men den här handlar väl bara om dig...*skojar*...

Läckert flyt här....
2008-10-05

  K*
Hoh.. :-o

Värsta draget här i Johans låda. Klart annorlunda än det du skrivit senaste tiden. Gillar det.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP