Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V E M har sagt att DIKTJAGET i min dikt är J A G??????




wAKIE!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 02:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte jag ;)
2008-10-05

  Lena Krantz VIP
Precis, en del av det roliga är väl att leva sig in i en annan situation än i den man är själv....

Plus att jag själv överdriver som fan ibland även om grundidén handlar om mig själv...
2008-10-05

    ej medlem längre
Bra point, för det är inte alls säkert
att diktjaget i en text är författaren
själv ifråga,
ja i mina texter är det i 99%
av fallen NOG så, men man skall inte
automatiskt utgå ifrån det när man
läser dikter på t.ex. poeter.
2008-10-05

  Eva Langrath VIP
Bra många utgår alltid ifrån att diktjaget är jag.

Eva
2008-10-05

  Nina Ahlzén
Bra! Folk har svårt attt skilja på sånt....:)
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP