Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tung morgon....


Snart...

Söndag morgon
och höststorm
och regn blandas
med grå himmel...

Söndag det
känns ändå
som jag
vill ta mig
en promenad
för att komma
ut...

huvudet gör
ont men luft
kanske gör
att det känns
bättre...

jag sätter på mig
varma kläder
för att på huvudvärken
få slut...

när jag kommer
ut så hör
jag i träden
symfonier av
fåglar...

de har samlats
i stora flockar

och ganska
snart bär det
iväg...

mot varmare
breddgrader...

snart har även
min huvudvärk
lättat....

när jag nu
tittar ut
så börjar
snart solens
strålar att titta
fram....

081005




Fri vers av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 11:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En promenad kan förändra mycket.
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott! Skönt!
Att den lätta
och Du punkt
för den fick sätta!
2008-10-05

  Annmargreta
Bara skönt och fint!
2008-10-05

  mare VIP
känslor om livets nu....stund av tunghet, förändras mot lätthet.......
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo