Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att samar(be)ta (till) med GUD





Prova

Du kommer att gilla det

Den Kraft som upprätthåller Universum

jobbar för ditt bästa

varje ögonblick...

...om du låter Den göra det. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 22:02



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Man behöver bara säga till, vad man själv vill.....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP