Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ande och kött


i min skalle

Vördnad och tacksamhet
Dessa underbara två
Känslor och tillstånd
Jag vill ha och uppnå
Nära och föda
Porten och nycklarna
Till GUD och Alltet
Smörjelsen som omsluter
Helar och ler
Genom tidigare grumlig blick
På knä i ren tro
Skapad för denna godhet
Nåd rinnande genom vävnad
Mirakel i nutid
Påtaglig kärlek
Visar vägen
För vilsen lärjunge
Tar emot
Lapar sötman
Gråter lyckligt med insikt



Slickar kön
Väntar på saften
Njutfull smak
Omger munnens rundning
Extatisk närvaro av det högsta
Läpparnas samspel
De övre och de nedre
I dans
Synkron harmoni
Svettdroppar i ryggslut
Själen och kroppen väntar
Spasmen och förlösning
Gud finns i mötet




Fri vers av mikaelarchangel
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-06 01:21



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Eget Finlir Du Lyckats Skapa Här-

Välkommen Till Poeter.se.......hehehehehehe
2008-10-06

  Lyckohäxan Enediel
Håller med fågel grå...myyycket vackert skrivet!!
2008-10-06

  fågel grå
Mycket vacker
och..
sköön poesi.
2008-10-06

  Bjarne Nordbö
Vid första läsning tyckte jag att du skulle gjort dessa till två separata. Sedan efter yttligare läsning tycker jag du gjort så rätt. Underbar harmoni infinner sig. Detta bokmärker jag faktiskt, och välkommen till yttligare en resa som heter Poeter.se
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mikaelarchangel
mikaelarchangel