Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom tanke

Tom tanke i en tom värld
Intighet som far fram
Krockar med den klara insikten
Skenets ljus lockar
Skär genom falsk medvetenhet
Skalor och toner av JEHOVA
Ärandet, närandet, närvarandet och varandet
En enhet som är JAG




Fri vers av mikaelarchangel
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 21:56



Bookmark and Share


    Nattviol
finns tillhörighet..
eller inte?

ställer mig frågande.....
2008-10-11

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Upptäcker Att Dina Små Alster Kräver Mer Eftertanke-
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mikaelarchangel
mikaelarchangel