Blue Eyes Crying In The Rain
www.youtube.com/watch?v=H7vaYOIKWYY" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blue Eyes Crying In The Rain
www.youtube.com/watch?v=H7vaYOIKWYY



w ~ som i Willie Nelson




Kompromisslöshet


Värme


Mjukhet


Äkta styrka

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP