Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda Kvinna Kom & Kyss Mej!!!





Var tog alla Vilda kvinnor vägen?

När decimerades den vackra stammen så kraftigt?

Nu är det som 50-tal igen, & inte många vågar bränna de förödmjukande ramarna, utan de flesta är så mån om att vara till behag och passa in.

Var tog Själen vägen?

  




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 04:45



Bookmark and Share


  Carin
Den finns där, bara väldigt svår att se.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP