Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM CIA BERG

en blomma

i afrikas öken

vill du bli

en blomma i min?

du är väldigt attraktiv,

fröken

säg bara ett ord

jag är din

en blomma

i afrikas öken

en blomma i gävle

en höst

en man står och ropar

i öknen

han borde ha varit

Guds röst

LARZ GUSTAFSSON

081006




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP