Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ohh oh lady....


FYYY FAAAN vilken SEXIG Kvinna!!!!!!! (Annika i "Livet i Fagervik")




Nä men herre jösses då, vad är det som händer med mej???

Själen stormar ljus, sädesledaren kröker sej, hjärtat:

KA BONK

                KA BONK

                                   KAAA BONNNKKK

När H O N uppenbarade sej i datarutan när jag en natt såg de

2 första avsnitten av nya serien på SVT: Livet i Fagervik


Vilken grace

                      Vilken stil

                                        Vilken sex~appeal

                                                                         Vilken Kvinna!!!!

Jag är förlorad, jag är sänkt, jag flyger!!!!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 03:02



Bookmark and Share


    Din Mormor
'sädesledaren kröker sig'?

äe, på riktigt... creeeeeepy!!!
2008-10-08

  Inkarasilas
Hahaha! Får skicka varningsmejl till Annika, var god bli fulare, Johan svettas!
2008-10-07

  Josef Ahl
Du Annika !
var snäll mot Johans nerver! ;)
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP