Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Jag vill inte leva i en hemlighet.
Lögner hit och dit.
Jag har levt i min ensamhet,
och det slutade med massa skit.

Jag vill kliva fram,
se glädjen i livet.
Jag vill säga att jag levt i skam,
ställa mig upp och ta det stora klivet.

En ny dag är en ny chans.
Jag lättar nu mitt hjärta och talar ut.
Jag önskar att det fanns,
ett sett att få ensamheten att ta slut.

Jag ångrar mina misstag,
och hoppas bli förlåten någon dag.




Bunden vers (Sonett) av Robin Torildsson
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-10-07 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Torildsson

Senast publicerade
Ånger
Vem ska man välja?
* Se alla