Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse 2

jag lägger andedräkten lite närmare
krockar med dina hudatomer

vet du om att du har två och ett halvt ögon?




Fri vers av Erik Jansson
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson