Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är liten

Man tar sig runt jorden så snabbt,
ena dagen är man här,
ett par timmar senare där... olika miljöer,
annan kultur, ett annat språk, mat och liv...eller är det så?
Vi är inte så annorlunda och vi är inte så långt ifrån varandra...
Det är bara jag som tror, i min värld från mitt öga.

Nu sitter jag här i min soffa igen,
därborta sitter de väl på sina restauranger,
de går en stilla strandpromenad,
musik och sång, alla människors skatt och prat..
det finns där ännu, men här hos mig...i min soffa...nu...

...är det så långt borta.




Fri vers av Bettan
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 23:02



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
har du tänkt på att för en kines t.ex. så kan din/vår tillvaro i vårt lilla avlånga land, synas vara exotisk
2008-10-07

  dalida_bl
Tråkig jämförelsen med andra...,men världen är liten det är sant!!!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bettan