Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLICK

klart jag söker den

bekräftelse jag aldrig fick

det är därför jag

fanatiskt söker upp din blick

LARZ GUSTAFSSON  081008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-08 09:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vi kan bekräfta så mycket med en blick..ibland krävs det
mod att möta någons , verkligen möta den.
Ibland gör någons blick så ont att ens egen måste vika
undan. Bäst är blickarna som säger att man är sedd
och älskad...
2008-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Ångrar nästan att jag publicerade denna...
Den förefaller ju så trivial.
Varför servera subtiliteter?
2008-10-08

  anits VIP
Alla behöver vi bekräftelse
2008-10-08

  Måna N. Berger
Bekräftas behöver vi ständigt.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP