Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hexagon

(version Uk esagono)
...Every energy drive in gear shaft good adjustment aproachable.
Not foam.

Pater confutation almightiness,
never around comparision.

Alternate immovable white and that geometry by reclaiming
through accusation.

From to time hanged.
Lock-upp the mine.
Slate by fingerhangbag.

To be on the point of adjoining... through notice board unavoidable,
but never without treaty inexpert.

Baltic hannover...

http://www.kartoon3d.com/wp-content/uploads/2008/05/hexagon.jpg

(version original Se/De esagono)
...Lisenz jeder dinamik offensive,
zu wechsel gut fachsprache.
Nicht schaum...

"Bestamma" anstalnning den god perspektiv,
aldrig for inkassera.

Hodragen immobiliarweib und dort geometrie,
von urbarmachung fur
belastung.

Fran kronometer opartisk,
varna den kust,arkebiskopp vaska gradvis.

Treppenabsatz rettung,
tabelle unertraglich,
nie ohne vereinbarung.

Hannover baltik...
Zurich wassertiefe

Nehmen plazt anliegend ungeschickt berlusconi...




Fri vers av alkemistsvart
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alkemistsvart