Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AGENDA

det är en dag

med en agenda

en dag då någonting

ska hända

en dag för alla

oss elända

för kända och för

mindre kända

inte värd att

fångas upp i flykten

bara värd en

spark i ändalykten

inte värd

att bli förstådd, bejakad

endast övervakad

och försakad

denna dag

en katastrof som andra

nederlag

som avlöser varandra

kom och le och

glittra mot mig, sandra

så jag glömmer dem

som bara klandrar

dagen ska komma

domedagen

dagen död med

en kropp i sarkofagen

när den dras iväg

på katafalken

har min ande svingat sig

som falken

till ett land

där inga barn blir brända

min agenda

vad som än kan hända

LARZ GUSTAFSSON  

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 20:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, Larz....``har min ande svingat sig , som falken till ett land ``
ett hopp. en längtan om det ljusa.......framtidens land :))
2008-10-09

  Måna N. Berger
Denna dag, ändå värd en notering...
2008-10-09

  Cizzi
du gör att jag börjat gilla rim, du gör det bra.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP