Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
; )


Får jag inte Utmärkt Sex snart....





.... så tror jag kanske att jag blir tokig!!!...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-08 21:38



Bookmark and Share


    tramp
ja tack !
2009-02-02

  lodjuret/seglare VIP
utmärkande för bra sex är att sexa med matematiker som kan tala om för dej om du klarar av uppgiften statistiskt sett
2009-02-02

  lyckeli
Welcome to my word... ; )
2008-10-09

  Lena Krantz VIP
Ha ha....det kan man ju instämma i...
2008-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Undrar om man vet ifall man är tokig...? *ler*
2008-10-08

  L.byström
håller med!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP