Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna Se & Förstå & Älska Din Älskade till fullo...





... så måste Din Kropp Ditt Intellekt...

Ditt Hjärta Din Själ

Din Lyhördhet Din Fantasi

Din Medkänslighet

Alla Dina Sinnen

Ditt 6:e Sinne

samverka




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-09 01:19



Bookmark and Share


  bögpoesi
Så sant som du säger!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP