Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är p o e t e r.se... & där ute rasar DEN STORA FRUKTANSVÄRDA VÄRLDEN....





Så låt oss göra denna

Oas

till ett rum

med

ORDNING
(men gärna ett kreativt kaos)

OMSORG

& ANSTÄNDIG UPPRIKTIGHET.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-09 20:51



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mats

Men om ALLA blockerar dessa vampyrer, så är ju saken löst : )
2008-10-09

  Mats Henricson
Ett alldeles UTMÄRKT förslag och INGEN önskar MER än jag att "Din Profetia" slår in ! Tyvärr befolkas denna sight av NÅGRA FÅ synnerligen DESTRUKTIVA "individer" och ,i kraft av, det Fria Ordets Höga Värde här, kan DESSA "ORDVAMPYRER" fortsätta sina härjningar !!!
2008-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
Vita Örnen.

Dämoner & mörka makter.
2008-10-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
v a d står Utanför Allt ?
2008-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
Vita örnen

nej.
2008-10-09

  DanSan
***************************

Ahhh kreativt KAOS = EVOLUTION!

***************************
2008-10-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
*kreativt kaos* - innefattar det ALLT ? ;)
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP