Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid 49 börjar Livet!




Födelsdagsdikt till min nya vän DANSAN




GRATTIS DAN "ego boy" SAN

DAN FÖRE BEMÄRKELSEDAN

JA GRATULERAR UTAV BARA FAAAN!!!



IMORRN KOMMER JAG MÄ FAMOUS GROUSE

OCH EN STOR RÖD ROUS

& I DART YOO GONNA LOOSE!!!



DU ÄR EN FIN KILLE HA HA

EN SÅN VÄN MAN VILL HA

IMORRN HA DET SÅ BRA!!!

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 799 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 21:00



Bookmark and Share


  Cris
Hurra för Dan!!
2008-10-09

  DanSan
*****************************

Hehehe jag tackar gott på förhand
oooohhhh den lilla Rapphönan mmm
då skärper man sig bättre i pilkasstning
och slidegittar . . .

Varmaste tackningar vännen!!!

*****************************
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP