tankar efter läsning av Michaela Dutius dikt
"Talar med Dig om det jag inte förstår"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar efter läsning av Michaela Dutius dikt
"
Talar med Dig om det jag inte förstår"




I ett av världens rikaste länder så HÄRJAR ENSAMHETEN...




Konstigt..... i ett av världens absolut rikaste länder.... så HÄRJAR ENSAMHETEN.... så många människor...
Vi har inte kommit längre... Evolutionen går BAKÅT!
FÖR VI HAR INTE TID, ELLER VI SKITER I DOM ENSAMMA.
Om det finns ett "helvete".... så är det här i I-världen tror jag...
I de fattiga länderna så tar de åtminstone hand om varandra.
OK.. jag generaliserar, överdriver... men ändå!!
Vår materiella utveckling är på topp...
Medan vår andliga/själsliga utveckling sackar, ja t o m backar.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta vart ju roligt ju.. Som att se en av mina egna gamla texter som jag använde till mina målningar förr..
Kul att se att fler finner sätter att skriva på trevligt.
Bra, vad annat kan jag säga..
Tummen upp och applåder givetvis!
2008-10-09

  friheten
Bara instämma!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP