Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med min goa katt inatt...




Min kära katt
kröp intill mej inatt
Sände mej en undran:
husse hur är det fatt...?

Jo min goa misse lisse...
Min fina rara kisse
Din hussi lussi får inte ro
Skulle vilja bli lugn som en ko

Kom min hussi pussi kom nu intill
Försök att slappna av & ligg still
Lyssna på mitt sköna spinn
Så får du ro & lugn i sinn

Åh misse katt min fina kissekatt
Du är min underbara vän inatt
Nu kan vi snart gott sova
Det kan jag sannerligen lova!



 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 03:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så gott att ha en liten katt när sömnen sviker...berörande skildrat
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP