Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON MIL FRÅN HAVET

någon mil ifrån havet

i en sömning liten by

där kom jag till tro och

såg nya tider gry

en värld i förändring

vi visste inte då

en mur skulle falla

och katterna bli grå

 

då rymdes vår värld i

ett frimärksalbum

och världspolitiken

ägde rum i mitt rum

jag räddade livet

men förlorade allt

när det som stod skrivet

fick ta sin gestalt

 

flamencodansöser

i skrikande rött

är hjärtats massöser

och klapprar mig trött

men frid kommer stilla

och frid kommer lugnt

där allt kan förspillas

vill frid sätta punkt

 

LARZ GUSTAFSSON

 

081010




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-10 09:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ALLDELES ENASTÅENDE!Grattis till stjärnan:)
2008-10-12

  Regular
Fin text väl förtjänt sin stjärna
Grattis!
2008-10-12

  ohyesandyouknowit
mycket fin! :)
2008-10-10

  J A Nicander
En text som vittnar om inre frid sprunget ur förhållningssätt inkluderande såväl eftertanke som iktning i livet. Grattis till stjärnan.
2008-10-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Egentligen går det inte att kommentera den här på ett vettigt sätt...
Den Är...och dröjer sig kvar i vackerhet...
Jag njuter.....bokmärke..såklart!!!!//B
2008-10-10

  Havsbris
grattis för stjärnan,
så väl värd och förtjänt
;o) alla tider
du stor poet!!!

Dina vackra tavlor
och ord lyser poeter.se
sida.
2008-10-10

  Njord
Utmärkt bra text. En litengrej bara
"nen förlorade allt" antar att du slant
2008-10-10

  Elaine.S VIP
GRATTIS till en välförtjänt stjärna..

Vad man tror och anar om framtiden
blir inte ofta som man tänkt...det brinner
till i texten med raderna

"flamencodansöser

i skrikande rött

är hjärtats massöser

och klapprar mig trött"

sedan kommer den stilla
fridens ord...
2008-10-10

  Måna N. Berger
Gratulerar till stjärnan!
2008-10-10

    ej medlem längre
Fint skrivet grattis till stjärnan!
2008-10-10

  anits VIP
Mycket fint och bra skrivit
grattis till stjärnan
2008-10-10

  Angeldust
Reds val :-) grattis kram Tinny
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP