Skriven speciellt för och tillägnad Alice och hennes kompisar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven speciellt för och tillägnad Alice och hennes kompisar.




GÄVLES PÄRLOR

gävles pärlor

gnistrar svart i natten

skiner som safirer

och rubiner

och som fyrljus

över svarta vatten

glädjefyllda ögon

vänligt skiner

gävles pärlor

bjuder på sin värme

tindrar mot en

punkrebell som fryser

samvaron

ett efterlängtat härbre

där ett ljus i fönstret

alltid lyser

gävles pärlor

solstrålar om hösten

gläder gammal man

som blivit bitter

mitt i en betongöken

finns trösten

som en svart oas

av glädjeglitter

LARZ GUSTAFSSON

081010




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-10 20:31



Bookmark and Share


  mare VIP
fina pärlor, solens strålar för dig, bra !
2008-10-13

  Elaine.S VIP
En fin och uppskattande tillägnan...
2008-10-11

  Neal
Låter bra att det finns fina människor också i gävle!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP