Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pain and misery


det river

Det river
Hårt i sårad grop
Flyende i galopp
Känslan drivs igenom
Membran brister
Syran fräter
Ge mig
Fridens sötma
Sockrar tärd man
Ge mig
Den kärlek
DU utlovat
Förbjuden härlighet
Kraftfullt motgift
Lustfylld plåga
Dränerar
Amor
Snabba stötar
Glupande aptit
Se det inre
Skakande
I vanmakt
Otröstlig sorg
Förlös mig
Ande & GUD




Fri vers av mikaelarchangel
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 21:42



Bookmark and Share


  yllot
Oj oj oj vilket driv och vilken power det är i den här.. Berör på flera plan..
2008-10-20

    Nattviol
ja
det är verkligen plåga
på alla sätt..
som en mara som rider
en varenda sekund...

och allt i jakt på förlösning!
2008-10-11

  Bjarne Nordbö
Kommer på mig att jag läser denna som en bön till slut. Bön är bra.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mikaelarchangel
mikaelarchangel