Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"sneförsbacke"

Där var vi samlade allihop.
På samma plats av olika anledningar.
Ingen visste ut, alla visste hem.
Men ingen kunde svara på varför.

Några sökte möblera om i sin lycka
men lyckades bara fördärva parketten.
Det blev plastmatta på det fina trägolvet för hela slanten.
Andra sökte ny lycka men fann gången annans.

Vi kom som oss men vi åker som varandra.




Fri vers av Olof Robertsson
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 14:10



Bookmark and Share


  Konstigapellefant
svin fint av slut
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Olof Robertsson