Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLSAMT LIV

ett stillsamt liv

låt mig slippa att bli distraherad

ett stillsamt liv

låt mig slippa att bli dominerad

liv där jag trivs

och kan bli legitimt exalterad

där det skrivs

där poesi kan få bli kreerad

allt jag ber om och begär: ett stillsamt liv...

ett sparsamt liv

nästan bara tid kvar att spendera

ett varsamt liv

undvik alla som vill provocera

tid som fördrivs

vilja men inte kunna mera

liv som beskrivs

så länge min högra hand fungerar

allt jag ber om, Gud: ett stillsamt liv...

LARZ GUSTAFSSON

081011




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-11 18:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Genom stillhet och förtröstan, vill vi vara starka, säger Herren......, fina rader...
2008-10-13

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin och stillsam bön. Livet behöver vila, inte bara kroppsligt.
Underbart skrivet!/B
2008-10-12

  Måna N. Berger
En värdig och vacker bön! Det låter så rofyllt, ett stillsamt liv. Något jag också kan önska mig ibland, när jag stökar till det för mig i tillvaron...
2008-10-11

  Elaine.S VIP
En djup och innerlig önskan om det stilla livet, som man
ibland verkligen önskar sig...mitt i livets strid.
2008-10-11

  Therés
jag har levt ett totalt stillsamt liv...långt där ifrån idag...
saknar det ibland så enormt mycket...tror jag kommer återvända...vet...

Din text gick rakt in i mitt hjärta
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP