Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från Progg till Nyrika på 30 år....





Ty Internationalen....! Störta Franco! Ner med kapitalet!!!
Chile Chile Solidaritet!! Leve FNL!!! Krossa USA-imperialismen!!!!

(30 år senare...)

Älskling..... jag tycker vi ska ha den där ekparketten med värme i...
& det där dyraste kaklet är så tjusigt... & nu har vi ju faktiskt råd...
Kristallglasen var så fina, jag tycker vi köper 10 stycken.
Är så glad att vi har så mycket pengar... det är vi värda...
Tycker också du ska köpa den där Armani-kostymen, för du är sååå
stilig i den! Ska vi inte köpa den där mercan också....




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-12 01:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är rätt tragiskt egentligen det du beskriver. Men det är ju alltid lite mer vanskligt att kritisera makten när man själv är en del av den och när man själv har pengarna är det också mycket svårare att dela med sig till dem som inte har. För egen del så var jag inte med under proggtiden och är heller inte nyrik, men det skulle ju vara rätt övermaga att beklaga mig över det samtidigt som jag vet att två och en halv miljarder människor lever på under två dollar om dagen...
2008-10-17

  jardan
Ja, stöön så det kan gå.....saninngar !
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP