Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden??

Du skulle sakna mig om jag dog,
Men varför inte älska mig nu när jag lever?

Varför inte hålla om mig i mörkret,
varför ser ingen mig, och varför är allt så mörkt?

Alla ser på mig, och jag kan se att tårar faller ner från deras kindar...

En person går emot mig med blommor i handen,
men varför kan jag inte ta emot dem?
Varför känner jag inte den goda rosendoften?
Varför kan jag inte röra mig?

Det var då jag förstod: Jag har precis träffat döden...




Prosa (Novell) av Ellin
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin