Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bearbetning av: Om jag vore en superhjälte)


Alla dör en centimeter...

En bit av mig dör
varje gång du rör vid mig,
rör vid någon.

Alla dör, en centimeter
varje gång.

Jag önskar att jag kunde finnas där,
varje gång.

Önskar att jag kunde splittra sönder dig
till någonting som inte går att sätta ihop igen,
varje gång.

Jag vill att du inte ska gå att laga,
att jag är det enda som får plats att existera.

Jag drömmmer,

varje gång du vidrör,

varje gång vi dör...





Fri vers av Grey_Day
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-12 18:56



Bookmark and Share


    sundance-kid
denna var bra !
titeln fångade mig direkt ! :)

gott nytt år :)
2008-12-31

  Svartsilver
jag tycker om denna dikt!
Applåder!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Grey_Day
Grey_Day