Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim i simpel form, höst 07.


Orörd längtan

Ingen kysst min blick.

Fast vem som helst fick.

Inget känt min kind.

Varken regn eller vind.

Ingen hört min röst.

Fast jag sökt tröst.

Ingen luktat min kropp.

Varken fruktan eller hopp.




Fri vers av lillac
Läst 428 gånger
Utvald text
Publicerad 2008-10-13 12:37



Bookmark and Share


  papessa
här får men en sensation av en orörd jungfru som bara längtar efter beröring
2008-10-16

    Lindizz
mycket bra skriven, applåd!
2008-10-15

  bögpoesi
Ja, rim i simpel form
gick visst direkt in till ens hjärta
2008-10-14

  Vilseman
Vilken längtan, men ändå inte utan hoppet att det ska ske. Så stark men ändå så enkel att nästan till och med jag skulle kunna memorera och citera den. Väl värd stjärnan!
2008-10-14

  Night Soul Woman
Grattis till stjärnan:)
2008-10-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, ett sniff som sådan kavara bra för självkänslanom det så är av enart som man för tillfället inte förstår
2008-10-13

  Night Soul Woman
En behaglig melodi har du lyckats skapa:) Fint skrivet:) *applåd*
Det finns en skönhet i allt . . . :)
2008-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Otroligt stark dikt som jag verkligen känner mig berörd av.
2008-10-13

  Bjarne Nordbö
Som om man alls inte fanns. Den kändes minsann.
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac