Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan som ingen saknar

där går hon
flickan som ingen saknar
med det röda håret blossande som eldslågor i vinden

hennes mascarablick
flyr ut över stormande hav
desperat att finna en tröstande punkt
men tankarna förblir tomma

drömmarna är längesedan förbrukade
hon minns dem knappt
blott ett tomt skal är hon
en ekande ensamhet
i en mager kropp

barfota

ögon som sett allt för mycket
har hon
flickan som ingen saknar




Fri vers av vildengel
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-12 23:23



Bookmark and Share


  Vildaste
mkt bra,
sorglig/vilda
2008-10-17

  Manal
berörande ord..
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

vildengel
vildengel