Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där men verkligen inte Där

Jag sitter där

precis som alla anda

de pratar om nått

jag lyssnar på nått

letar efter de rätta orden

hittar dem inte

känner hur de andra flyter längre och längre bort

försöker febrilt hänga med

misslyckas

ryggar bygger murar kring gemenskapen



jag vet att det inte är nån idé

reser mig tyst

släpar mig bort

ingen märker något







För jag var inte där









Fri vers av taggtråd
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-13 20:52



Bookmark and Share


    Isil
aj vad jag känner igen det där!
bra!
2008-12-08

  Jojo
å oj så bra beskrivet
känner så väl igen den känslan
2008-10-14

    ooskar
det är underligt hur du i nästan alla dina texter lyckas sätta ord på väldigt viktiga saker. Jag känner igen mig verkligen. du har en gåva
2008-10-13

  Eaglemountains VIP
Jag vet - jag har provat.....
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

taggtråd