Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en från arkivet. Skulle inte skriva den så här idag. Dock för minnesfylld för att ändras.


Bitterhet

Lämna mig, när?
Du svekfulla förtröstan.

Lämna mig här? Som en dumpad last.

Ledsamhet du bär?
Utan att mig förtälja.

Gömde du allt där? Dit jag ej kunde nå.

Du på sanningen svär
Svarta tungan smälter.

Den du håller kär. Inte mig som jag önskat.




Fri vers av lillac
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-10-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac