Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän, dryga året seda, ht 07.


Matilda

Sök min hand när det gäller
Då hjärtat i dörren smäller
Vik inte igen din själ
Dagar kommer, också gräl
Tro på seger djupt där inne
Sug ut lycka från ditt minne
Luta tillbaka när du visat tillit
Fly inte världen när den är skit




Fri vers av lillac
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-10-15 12:35



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
tårar
du
är
b ä s t !

<3
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lillac
lillac