Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående TJATTERFÅGELN (som i kalle anka) här på poeter.se





Varför tillåter Redaktionen dessa "härjningar" på sajten???

Fan det här väl i huvudsak en VUXENSAJT?!

Denna tjatterfågel kan jag ha överseende med.... jag kan också blockera

henne/honom
men jag ids liksom inte.... då jag inte finner

henne/honom ens varandes patetisk, utan en övergiven stackars flicka

eller pojke som ingen bryr sej om.

Men jag tänker att mer ömtåliga kan ta illa vid sej...

Samt att folk skräms &/eller stöts bort härifrån.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-14 00:21



Bookmark and Share


  K*
Wohoo ... vaerehärrå. jabah wohooojesuskristusvidödarnån -känner för att nynna på en gammal goding, den gick typ så här: here we go again,,,(here we go go go, ner på stan o klubba sälaar) - man kan nästan tro att det är tokfredag. Men det är väl bara vanlig borderkollimåndag. Redaktionen gillar nog dock inte denna sortens texter. By the way, hur många tacos går det på en Tisdag. Asså, jag bah undra eftersom jag bara har 5632 kr på kontot - feeed meee. Glöm allt jag sa - i´m drunk
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP