Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner


Mina vänner ni måste förstå

Jag är elak och sur mot alla
Orkar inte bry mig om er

Även om ni är dom som ser
Ser mig som jag är

Så vill jag inte mer
Jag vill inte vara här

Ni är mina vänner
Men jag är inte er

Kan ni förstå
Hur det ska gå

Om jag försvinner
Då finns ni inte mer

Det finns ingen som ser
Allt är smärta

Men inte mer..




Fri vers av shelbie
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shelbie
shelbie