Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårspår

Letar efter tecken
finner
bara
upprepningar.

repa upp
genta
om igen
cirkeln sluts
börja om

i allt finns allt





Fri vers av Framåt
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 18:22



Bookmark and Share


  Ilona _L
Genta... nytt ord för mig...
I allt finns allt, är så genialt!
2009-03-06

    ej medlem längre
Ja tiden är cirkulär.. till viss del.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Framåt
Framåt