Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att BLI VUXEN (2)





Att vara vuxen innebär också att man har så pass mycket civilkurage &

kreativitet, så att man vågar & förmår KRÄNKA andras integritet i de

undantagstillstånd då det faktiskt krävs... att man går över gränsen.

Och att man har omdöme nog att veta när man ska göra det.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 21:02



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det svåra är nog att vi har så olika gränser vad gäller integritet!

En del klara inte av någon kritik alls utan anser att då är de kränkta! Och nu menar jag verkligen inte bara den här sajten (men det är mänskligt och ingår därmed även här) utan över lag.

För någon vecka sedan kritiserade jag en på jobbet exempelvis. Jag försökte verkligen säga det på ett vänligt och avväpnande vis men hon tog det djupt kränkande ändå...*suck*...

Man skall bara hålla käften och vara söt känns det som ibland!
2008-10-14

  Johan Bergstjärna VIP
Ruina & Clam

Vad jag menar är att man ibland, som en vuxen modig ansvarstagande person, överhuvutaget i livet & när nöden kräver, är tvungen att klampa in över andras gränser - för att överhuvudtaget ha en chans att nå dom, få stopp på dom.
Ont måste undantagsvis med ont bekämpas.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP