Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2004


Hösteld

Trebent kopparkanna
sprider kaffedoft

smakar gott
med grillad korv

sjunger omkring
tiggarn från Luossa

081014




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 21:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och stämningsfullt,
kan känna kaffedoften och sången
2008-10-14

    eva m h
Stämningsfullt!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo