Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till G


Höstblåst

Bädda in
denna själ

håll varm

lossa kylslaget
hjärteblod

blås
dessa ögon
klara

för att orka
leva igen

09.10.15




Fri vers av Lena Renman
Läst 1131 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-10-31 09:07



Bookmark and Share


  katt.inc
Mycket, mycket vackert Lena, jag får en lite vemodig känsla men också en trösterik. Jag måste ju bara citera

"blås
dessa ögon
klara"

otroligt fint, som hela denna fantastiska dikt. Tack.
2008-11-01

  aftermath
tycker mycket om din Höstblåst
vackert kärnfull och välskriven
2008-11-01

  the apache kid VIP
http://www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8

2008-11-01

    ej medlem längre
Gillar denna höstblåst!
Mycket fin!
2008-10-31

  Patrick K
härligt avslut, mycket fin text!
2008-10-31

  Maria Zena Viklund
grattis vännen till en väl värd uppmärksammad text!
2008-10-31

  Carola Zettergren
En mycket vacker bön att ta till sig!
2008-10-31

    Maria Malm
En vacker bön om hjälp för att få orken att räcka till..
2008-10-31

  Ulf Lagerholm
som en liten bön
Vackert Lena!
2008-10-31

  Maria Zena Viklund
blås dessa ögon klara för att orka leva igen,

bädda in denna själ

underbart skrivet vännen!
2008-10-31

  stella
Ok jag fattar...vi behöver den alltså? :)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman