Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara nedskrivna tankar


Älgjakt

Alla "gubbarna" här i byn syns mycket bra nu.
Brandgul reflex på hatt och keps.

Ja nu faller skogens konung...

Jag är inte emot älgjakt...inte för heller
Har inge speciell uppfattning om det alls

Tycker om älg...både att se djuret i naturen och på tallriken.
Inte lika kul att ha dem på motorhuven.

Ibland får jag för mig att vi inte ska äta något kött överhuvudtaget
men de tankar brukar snart gå över igen...vid lunchtid ungefär :)

När jag gick i småskolan var vi ute på cykeltur under jakttider
Vår lärare beordrade då oss barn att ropa
-Jag är ingen älg, JAG ÄR INGEN ÄLG!
medans vi trampade på genom småländsk skog














Övriga genrer av Therés
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-15 12:54



Bookmark and Share


  papessa
ni kanske skrämde en och annan älg på flykten...
2008-11-01

    Maria Malm
Ler åt lärarens uppmaning..så välment..
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!